På naglarna: 2-färgat med silverstreck

2010-08-29 15:23:04
Diagonalt. Jag målade naglarna med det turkosa lacket Bella's Choice från H&M som jag fick på min födelsedag. Jättesnyggt! Det är verkligen ett nagellack som jag kommer att överanvända.

Häromdagen kände jag att det behövdes någonting extra, så Sara (specialist på att måla raka linjer!) hjälpte mig att fixa ännu en cool design med glitterstreck på toppen.

Det lila nagellacket är Spontaneous från China Glaze, och det silverglittriga är Sex Symbol från Color Club. Återigen gick det väldigt bra att använda en tandpetare för att dutta ut glitterstrecket!

Jag har inte målat på ett överlack ännu, vilket skulle behövas eftersom glitterstrecket känns skrovligt och strävt.  För övrigt är mina naglar alldeles för långa nu, så innan jag målar nytt nästa gång kommer nagelfilen fram. Jag tror nog att jag kommer dra ut på det. :} Gillar inte att fila, det ger mig rysningar.

Tags: , , , , , , , ,


Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Kommentarer


Kontakt: Skicka mig ett e-mail!

Jag tar emot designbeställningar. Kika på designsidan!


Sofia

så himla snyggt :) jag måste nog också skaffa en sån där Sara som är specialist på raka linjer ;) Jag vill också kunna få sådär långa naglar, men jag använder mina för mycket. Tycker inte heller om att fila.. :)

Kommentera inlägget här:« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?
Related Posts with Thumbnails