OBS: Bloggen är flyttad!

2010-11-09 15:29:07
Vi har flyttat bloggen till egen domän!
Följ oss nu på: http://iloveto.se


Till mina läsare på bloglovin': Eftersom domänen är ny,
har vi också bytt konto.

Det vore gulligt om ni istället börjar följa bloggen härBookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Vill till Gamex

2010-11-06 15:09:44
Hola! Idag hade jag planerat att ta mig till Gamex, på Kistamässan. Gamex handlar om konsol- och dataspel. Men så kommer man dit och hittar inte en endaste parkering! Och entré-kön var typ 100 meter lång. Perfekt timing...

Förmodligen försöker jag imorrn igen, lite senare på dagen (avslutningsdagen). Jag ska främst spana lite på Wii-spel, och ta reda på om och hur man kan göra sitt Wii "regionsfritt". Sånt där är jag inte så bra på. Jag har nämligen ett spel från USA som inte kan spelas på den Europeiska Wii-konsolen.

I torsdags fick jag äntligen mitt eBay-paket med prylarna från NYX! Jag har redan testat Tea Rose och Circe, och båda var jag nöjd med. De var mjuka och krämiga och håller färgen länge.

Nu ska jag slappa lite och jobba på min Wordpress-flytt!

Toodles!

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Halloween-pumpan i finalstadiet!

2010-11-03 13:17:08
Foto. Minns ni pumpan som jag visat bilder på, sedan den odlades på vår uteplats tidigt i somras?

Här är den nu, färdigkarvad och fin!

Motivet blev en riktigt cool skeletthand. Inuti står ett gravljus. I mörkret ser det jättebra ut.

Bilden på pumpan när den lyser i mörkret blev tyvärr inte så bra, men man ser i alla fall handen väldigt tydligt!

 

 


Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Börja om från början

2010-11-02 12:17:17
Long time! I helgen gjorde jag ett stort misstag. Jag hade varken lust, tid eller ork att skriva något på bloggen. Förra veckan hade jag jobbat vääldigt mycket med att få ihop min bloggdesign på Wordpress. Många timmar gick åt till att ändra och skriva kod.

Så i söndags morse, när jag i helhet var nöjd med layouten, "råkade" jag med FTP skriva över en enda sketen liten php-fil - som sumpade ALLT. Gissa om jag satt där och stirrade tomt, gapande...

Jag insåg med rykande irritation att jag skulle vara tvungen att börja om från början. Det störande är tanken "hur kunde jag råka göra en sån sak?" och att jag vet mycket bättre än så. Jag försökte behärska mitt humör och intala mig själv att det kunde vara värre. Trots allt hade jag fortfarande en del av kodningen och vissa lösningar i huvudet.

Det var vad jag ägnade mig åt hela söndagen. Och jag är glad att jag gjorde det, för jag tog in nästan allt på en dag. Nu är det inte så mycket kvar!

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter
Related Posts with Thumbnails