Lite blandade bilder

2008-04-30 17:36:57

image50
Tot va du e söööööt! \ (^0^) /

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Mums!

2008-04-28 18:50:15
Jag hittade dessa på www.bluebox.se Läppbalsam i form av söta minibakelser - VILL HA! ^.^


Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Chi-träff i Ekoparken

2008-04-28 17:50:23
Just det, en massa vavvor på en gång! Totoro blev överlycklig!! Det var skoj att träffa flera små sötnosar och deras mattar/hussar. Totoro och jag gick inte hela promenaden från Östra Station, eftersom det är rätt så buckligt och bökigt att köra i skogen med Permobilen. Vi tänkte möta gänget från andra hållet. Jag kom en bra bit ut på en stor äng, men det var brant på vissa ställen. Så där var vi, halvvägs. Totoro lekte av sig lite medans jag torkade bort kallsvetten efter att jag zick-zack-slirat ner för en brant...

Vi mötte hela chi-gänget och satte oss i gräset vid caféet. Totoro blev sitt "Mr Hyde" och hade riktigt kul med sina jämlikar. Han gav 150% och var självklart helt utslagen resten av dagen. Vi upptäckte att Tot, precis som matte, gillar kaffe. Det blev ett välbehövt bad på kvällen.

image42

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Inte ett pip!

2008-04-25 23:05:13
Totoro och jag besökte veterinären idag för att avsluta grundvaccinationen, och han var så himla duktig. Vi satt faktiskt utanför djuraffären - där även veterinären har sin lokal - och det gick alldeles utmärkt. Det verkade vara mindre läskigt utomhus, för han märkte inte ens sprutan. 0_0
Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Ett stort paket

2008-04-24 22:31:34
Jaaaaaa!! Idag kom en efterlängtad leverans, en stor kartong. Jag trodde det skulle dröja längre, och att det skulle tillkomma skatt och tullavgift, men nej. Underbart! Det var Pet Flys väskan till Totoro. Helt ny och grymt snygg, mycket finare än vad jag väntat mig! Totoro ska inviga den ikväll. Inget mera sovande i transportburen - det här blir mycket mysigare för honom. ♥_♥Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Bee crazy

2008-04-22 19:32:38
Totoro har farit runt som ett litet bi idag på uteplatsen!

 image30

Härligt med lite värme!!

I lördags var vi i Kungsan på körsbärsblommans dag. Det var inget vidare väder, så vi lyssnade bara ett litet tag på Taiku-trummorna under ett stort rosa moln av körsbärsblommor. Vi åt lunch i kylan och bestämde sen oss för att åka hem. Tyvärr fick jag inget tillfälle att snacka japanska, förutom ett snabbt bekräftande till en kimonoklädd kvinna som entusiastiskt pekade på våra Shibor och sa 柴犬です!

En fin bild hann vi med.
image31

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

En avi är alltid kul!

2008-04-21 18:18:44
Den här dagen började bra. Iofs värker min arm fortfarande efter helgen - måste klaga liiite - (då den på nåt sett råkade hamna under mig i en konstig vinkel när jag skulle lägga mig) men det känns betydligt bättre idag!
Och så imorse dimper det ner en avi i brevlådan tillsammans med reklamen. YES! Vad kan det vara annat än en av de två paket jag väntar på från E-Bay!? Det passade ju bra just idag oxå eftersom jag hade en inbokad tid på banken och skulle till Kista C. Totoro fick självklart följa med, i vespan. Det är ingen vespa-as-in-scooter, utan bara min väska med en vespa på... bought in London! ;)
Jag väntade med att öppna paketet tills vi kom hem, och Totoro fått mat + promenad. Alla här hemma var grymt nyfikna så vi slet upp paketet och tog upp:

image27

En getingtröja, en tomtejacka och en turkos hello kitty hoodie! Jag köpte dem på E-Bay, helt sjukt billigt. De passade så bra och han ser grym ut i getingtröjan. Bzzz... nu kan han ila runt som den lilla geting han är. Idag är Totoro 13 veckor, så det var ju skoj att paketet kom idag! Jag ska fixa foton på Totoro i dessa crazy utstyrslar. Hoppas det andra paketet kommer snart - det är en riktigt stor grej. Nu är jag väl aningens galen i auktioner antar jag, så det lär komma fler saker... Vadårå, dollarn är så låg nu! :D

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Bilder!

2008-04-16 22:17:06
Jag har två fina bilder att posta! Den här blev underbar ;)
image8
Vad söt du är min lilla Tot!

Här är vi precis på ingång efter en kylig kvällspromenad. Totoro sitter bland filtarna i mitt knä.
Sömnig efter kvällspromenad

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Totoro...

2008-04-16 15:06:41
...sover. Vi ska strax gå ut. Det är så grönt och fint ute, jag har knappt fattat att halva April har gått! Totoro blev i måndags 12 veckor, så han fick en liten present...

Den gula med apan
...en tandborste! Gul med apa.

Jag tycker nog om den lite mer än vad han gör! ;P Och så var det ju det här med tandkräm... det finns väl andra än nån med lever i?!

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Äntligen hemma

2008-04-14 20:49:51
I torsdags råkade jag ut för en "hälso-komplikation" och hamnade akut på St Görans IVA. Usch vad jobbigt det var, verkligen ett helvete, men jag blev väl omhändertagen. Tack till personalen, och mamma som var med hela tiden. Herreguuuuuuud vad jag saknade min lille älskling!!! När jag kom hem idag blev både jag och Totoro överlyckliga!
Nu ska vi mysa framför TVn...
Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Trist & grått, men mysigt

2008-04-08 20:18:54
Bara regn och rusk idag!! Usch, vart tog solen vägen?
Det har varit en sån där dag då man blir trött och seg... Totoro kände också av det, för han har slöat i mitt knä hela dagen. Jag har suttit vid datorn och gjort lite jobb, och hängt på Facebook.

Det är så kul att iaktta Totten medans han sover på min arm. Ibland kryper han upp i armvecket och lägger sig på rygg, ålar in sig i min filt, rullar ihop sig som en liten knorr... Det charmigaste är när han lägger upp hakan på min arm. Han springer lite med bakbenen i sömnen ibland.

トトロ ー あいしてる

Undrar vad han drömmer...
image7

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Första kommandot

2008-04-07 19:41:20
Inkallning

Efter lite träning i helgen har Totoro blivit jätteduktig på att komma till mig när jag ropar, även när han är helt upptagen med att busa runt med leksaker.

Jag fick hjälp att göra i ordning pyttesmå godbitar, till belöning. Ost- och kalkontärningar. Sen gjorde jag så att jag ställde mig nånstans och kallade in honom. Först "Totoro", då blir han uppmärksam. "Kom hit" - då kommer han till min fotplatta! Och så får han beröm och en godis på sekunden har gör rätt. Vad duktig han är, och vad roligt det är!! Nu funkar det även utan godis.
Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Eddedär en hund...?

2008-04-06 20:57:41
Idag åkte syrran, mamma, jag och Totoro till stan för att hälsa på mormor. Vad häpen hon blev när Totoro tittade upp ur min väska. Hon visste att jag hade skaffat hund, men inte att han skulle vara så liten.

- "Nämen oooooh! Jaaa oj... men du, va heter de nu... habubba... tjavubbi...?"

- "Chihuahua", förklarade jag.

Tur att hon inte sa cevapcici (en sån där vahettere-korv). Eller hur Tottis?!
image5

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Finklädd för besök

2008-04-05 17:27:30
Igår vid 5-tiden åkte jag och Totoro (mamma skjutsade oss) till Veddesta Centrum. Det är så bra att Totoros uppfödare alltid vänjer sina valpar tidigt att åka bil - han sa inte ett enda pip, (precis som under resan från Jönköping till Stockholm) utan bara mös i sin transportbur. Jag har fått lite kontakt med ägaren av djuraffären i Veddesta C, som också har en liten vavva. Diamond heter hon och är en vecka äldre än min lille Tot. Hon är creme, långhår. En fin liten diamant, eller hur Tot?

image2

Jag köpte en tröja där, en som värmer lite. Fastän lite stor på Totoro, var han så fin i den!! Måste ta ett kort! Så här ser tröjan ut:På kvällen kom brorsans flickvän på besök från Skåne och åt tacos med oss.

image4

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Totoros gest #1

2008-04-04 20:20:44
Man blir så glad när solen skiner och känner att den värmer lite! Totoro och jag passade på att njuta lite extra av det idag. Tillsammans med assistent-Sara gick vi till gräsplanen vid grusgången. Minibasketbollen följde med för den är en stor favorit. Alltså... min lille gosegris är så underbar, han har redan bekantat sig så väl med sitt nya hem, familjen, området här omkring... Han skuttade så glatt runt idag! När han har gjort sitt och tycker att det börjar bli lite kallt, så springer han till mig och hoppar upp på min fotplatta. Han tittar på mig och jag vet att denna gest betyder:

"Kom då matte, nu går vi in."


Sara lyfte upp honom i mitt knä, och så mös han under fleecefilten på vägen in.
Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

I <3 Permobil

2008-04-02 20:21:23
Permobilen e en konstig å spännande grej. Jag gillar mattes fotplatta, den e kul att hoppa upp på. Dessutom brukar hon ha en vete-påse (en sån där som hon värmer i micron) på sina fötter, å då kan jag ju ligga där å dela på värmen! När jag blir lite större så har matte sagt att jag kommer att få "åka fotplatta". Vilken himla bra grej!

image1
Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter
Related Posts with Thumbnails