Minuspoäng i Mario Kart online

2008-09-05 17:52:22
Spelade just helt kasst i Mario Kart Wii... >_< Visst, jag glänste med två fina nyförvärvade guldstjärnor, men blev av med typ 400 poäng. Otrooooligt störande... det beror säkert på att jag var ovan (testade en annan bike). Jag måste spela upp min ranking igen. Måste... måste...!

Jag har börjat med en ny bok: Dubbelgångaren av José Saramago. Den verkar skum... lite jobbig att komma in i. Helst av allt vill jag hugga in på en ny av Dean Koontz. Han är nog min favvo tror jag.

Pappa fyller år idag! Ringde honom på mobilen, men den var avstängd. Och jag vet ju varför - inga mobiltelefoner får vara på under en golfrunda. ^.^

En del av min tid har på sistone gått åt till att designa skins till Trillian och Winamp. Vilket pill med smågrejer. Pixlar hit och dit. Jag är nöjd med resultatet, de matchar grymt bra ihop. Snyggt, stilrent och sammanhängande!

Totoro kan gå på bakbenen! Hihi. "Två ben" - då går han upp och sträcker frambenen rakt uppåt, det ser så lustigt ut. Han är jätteduktig, och framförallt brinner han för att lära sig. Det är toppen! Här kommer en bild på min fina lille slipsgosse:

Slips

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter
Related Posts with Thumbnails