Lacksugen

2010-03-31 16:31:58


Tre nagellack från Essie som jag är riktigt sugen på! Jag gillar verkligen färgerna, så himla fina.  Ahgh, I'm in lôôve...


Jag hittade snarlika lack att jämföra med hos China Glaze, och de är:
Re-Fresh Mint
, Peachy Keen och Light as Air eller Agent Lavender


Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Idag för 2 år sedan

2010-03-30 20:23:43
Den 30 mars 2008. Idag, just på dagen för två år sedan, kom jag hem med min lilla chihuahuavalp som jag kom att kalla Totoro.

Efter att jag och mamma återvänt från Jönköping satte vi oss i köket med resten av familjen så att de också fick hälsa på Totoro. Han var rätt trött efter bilresan, men han hade fått åka bil tidigare hemma på kenneln för att vänja sig, så resan gick jättebra.

I början fick han bo i valphagen, en inhängnad i vårat vardagsrum.  Det var lite svårt ibland att hinna få ut honom på uteplatsen när han skulle uträtta sina behov, men sådana små olyckor får man ju räkna med. Efter ett tag kände man igen Totoros signaler. En valps mat- och sovklocka! ˆ–ˆ

Tänk att min Skuttiloo har varit här i två år redan! Älskade älskade Totoro. ♥ ♥ ♥


Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

En chihuahuas dagdröm

2010-03-29 13:49:28

Här ligger lilla jag och drömmer mig bort...

Sol och långa vita stränder, palmer som vajar sakta i vinden. Ligger i skuggan av en stor sombrero och lyssnar på ett gäng mariachis som spelar vid gatan... Undrar om det ser ut så i Cancún...? Skulle vilja åka dit... Eller åtminstone, kan inte sommaren komma snart?

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Helgen

2010-03-29 11:25:03
Hej hej! Igår var en hektisk dag. Efter en ganska lugn helg med filmtittande - jag såg Couples Retreat i mörkret med tända stearinljus (släckte ni också alla lampor?) - så var jag ute på mitt första "uppdrag" igår i sällskap av mina agentkamrater, i antidiskrimineringstjänst, eller vad man ska säga. Det var ju en liten pina först att förlora en sovtimme i och med omställningen till sommartid, den lilla timmen kändes faktiskt. Men själva uppdraget gick bra, det var rätt kul. Eftersom vi följde ett tajt schema och gick runt ganska mycket i kylan så tärde det på mig ganska rejält känner jag så här i efterhand. Igårkväll var jag dödstrött. Nu har jag hämtat krafter igen! Och det är ju bra det, för idag försätter uppdraget. På kvällen denna gång. ˆ–ˆ

På hemvägen igår stannade jag till vid Rusta och köpte en fodrad regnkappa till Totoro. Dollie har redan en likadan inköpt förra veckan, och de är faktiskt jättebra. Nu är det ju så förbannat slaskigt och geggigt ute, så trist att deras stickade tröjor nästan blir förstörda av smutsen. Gosigt fleecefoder också. Det var den sista lilla jackan som fanns kvar!

Så här ser jackan ut.

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Asiatisk Krabb- och fisksoppa

2010-03-27 20:13:39

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Misslyckad Masala

2010-03-27 19:21:35
Har precis ätit middag. En mindre lyckad middag faktiskt. Vi försökte göra en vegetarisk tikka masala, men den blev inte alls god. Det stämde med receptet och så, men smaken var alldeles för besk och sur, en märklig smak! Testade att ha lite kanel i för att jämna ut, men neeeej usch. Det gick inte att rädda masalan.

Jaja, sånt händer. ˆ–ˆ Jag tänker i alla fall inte dela med mig av det receptet, utan strax ska jag posta ett recept på en grymt god asiatisk soppa som är hämtad från ett tv-program...


Stay tuned!


Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

God natt

2010-03-26 22:40:56
God natt bloggen!

Vi har tittat på tv-serien 24 ikväll, och nu är vi trötta. Vad skönt det ska bli att gå och lägga sig.

Jag har ju två mysiga små wawor satt dela säng med, vad kan vara bättre? ˆ–˜



Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Ny bloggdesign: Early Bird

2010-03-25 20:20:53
Design. Här kommer bloggdesignen Early Bird med inspiration av vår- och sommarfärger!

Den finns nu till försäljning för 180:-

I headern får du välja text och tre valfria bilder som jag lägger in åt dig. Om hjälp behövs att lägga upp koder och bilder så gör jag självklart det. Gå till designsidan för mer info.

denna adress finns designen att se "live". Kommentera gärna! ˆ–ˆ


Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Jordgubbe med ben

2010-03-24 20:04:33


Trött chihuahua. Ett litet bakben tittar ut! Totoro tar en siesta i jordgubbshyddan... som numera ser ut som en tomat eftersom de vita prickarna har bitits bort.

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Going under cover!

2010-03-23 19:49:07
Hej hej! Idag har jag varit hos DO på ett informationsmöte inför en praktikstudie där syftet är att avslöja eventuell diskriminering av individer som har någon form av diskrimineringsgrund, som ett funktionshinder i mitt fall. Jag kan inte avslöja än vad studien kommer att riktas mot förrän den är genomförd. Det kommer att bli väldigt intressant!  Och spännande, för det kommer liksom att innebära lite "under cover" agerande, hihi. Och det kommer att pågå i två veckor. Jag berättar mer om detta när projektet är över. ˆ–ˆ

Jag håller ju på med ett par designjobb nu, och bloggdesignen som jag har arbetat på har dröjt lite. Men temat är vår och ljusa färger! En gullig bloggdesign och den kommer jag att lägga upp inom kort.

Den kommer att finnas till försäljning och jag hoppas att ni tycker att den är fin! ˆ–ˆ

← En liten sneak peek

Ha de!

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Vikten av vatten

2010-03-22 19:56:44
Idag, den 22 mars är det den Internationella Vattendagen. Ett viktigt men skrämmande fakta är att jordens vattentillgång är begränsad, och det borde vi tänka på ofta.

FN
har fått veta att under ett år släpps cirka 2 miljarder ton förorenat vatten ut i sjöar och floder. Den mängden är helt ofattbar... -_-

Det orsakar inte bara svåra sjukdomar, utan skadar också miljön allvarligt. Framför allt är smutsigt vatten den största boven till barndödligheten!

För att uppmärksamma det
har jag gått med i programmet WaterAid


Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Lite regn, lite sol

2010-03-22 17:25:30
Foto. En fin vinterbild på Tasha, våran ena shiba inu. Hon vandrar alltid iväg på egen hand, före alla andra.

Det har regnat lite idag! Annars brukar jag avsky regn, men tack och lov så smälter snön... fastän långsamt.

Det droppar härligt på fönsterblecket, weehaa. Riktigt mysigt ju!

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

De vanliga, de tråkiga och de fula

2010-03-21 13:00:45
Typsnitt. Under veckan har jag laddat ner fonter och zippat som en galning. Det var allt för länge sedan. Jag var så trött på fonterna som jag hade, många känns så överanvända. Och sedan finns ju de vanliga, de tråkiga och de fula. Det blir ju så att man håller sig bara till favoriterna. Kanske ett tio-tal.

Så det blev dags igen för en ny påfyllning! Och vad händer när man går in på en font-sida för att ladda ner "några" nya? Jo det slutar med att man sitter med 200 nya fonter att zippa upp! Är det så för er också?

En favorit:

från dafont.com

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Avslöjande lip gloss!

2010-03-19 18:09:55
Mood Swing Lip Gloss. Jag fick syn på detta lip gloss idag från Too Faced.

Grejen med just det här glosset är att det skiftar nyans efter ditt humör! Ljust till mörkt. Ni kommer väl ihåg de där ringarna man hade som bytte färg? Precis så, fast nu också som smink. Det finns i olika färger, till exempel rosa, lila och lavendel.

Det kommer en liten färgkarta med på köpet så att du kan läsa av vilken färg som motsvarar respektive känsla. Några av känslorna är bland annat kär, svartsjuk, glad, arg, och tänd. Det låter kul tycker jag, haha!

Men personligen gillar jag egentligen bara väldigt ljusa nyanser på läpparna. Jag funderar just nu på  situationer som möjligen skulle kunna uppstå... Det skulle ju kunna bli lite awkward. Avslöja för mycket, ge fel signaler? Det kan ju till och med skära sig mot kläderna, håret, vad vet jag? ˆ–˜


Användning på egen risk!




Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Torsdagstroll

2010-03-18 15:35:41
Dollie. Doll-troll... Hon är bara för underbar. *gosgos*

Jag testade Osis+ Dust It idag efter hårtvätt och fön och holy moly vad bra det blev! Det fungerade alldeles utmärkt i mitt hår! Ny favvo. ˆ¸ˆ

Slutligen. Här kommer ett tips: Gratismakeup.se
Du samlar  poäng genom att bl.a. värva kompisar, besöka sidor och göra erbjudanden osv. Poängen ger presentkort hos Kicks, Åhlens, Nelly och H&M.

Jag vore jätteglad om du vill bli medlem genom min länk!



Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Osis+ Dust It

2010-03-17 17:59:46
Shopping. Idag kom paketet med min senaste beställning från eBay. En röd och söt liten burk Osis+ Dust It från Schwartzkopf. Den har fått utmärkta recensioner och verkar upphålla vad den lovar, nämligen en volym-boost för platt och livlöst hår. Den ger också en matt textur till fet hårbotten.

Effekten verkar bli lite som när man har använt torrschampo. Likt torrschampo ska det gnuggas in vid hårrötterna, eller där man vill få volym.

Burken innehåller ett pulver och det tycker jag är bättre än t.ex. spray, mousse och gel som klibbar sig eller blir stelt. Usch för hårspray som gör håret stelt och känns som att det kan brytas av! ›_‹

← Jag blev sugen på att testa olika sätt att göra reflektioner i PhotoshopOsis fick bli testobjekt. Klicka på bilden för en förstoring. Jag blev inte helt nöjd med skuggan, men annars blev det coolt eller hur?! ˆ–ˆ


Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Come siesta!

2010-03-16 19:02:33


Totoro & Dollie. Så här efter middagen passar det himla bra med en liten siesta, eller hur wawor? Dollie har intagit en härlig utsträckt pose och är helt och fullt med på att slappa.

Visst är hon fin i sin jeansväst, a.k.a. "Shakira-västen"? Lite rysch, bling, figursydd och allt.

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Mina 2 älsklingar ♥

2010-03-16 11:15:28
Totoro & Dollie. God morgon! Här kommer ett foto på the småttings.

Efter att ha lekt med oskärpa och ljus blev jag alldeles kär i denna bild! En av mina favoriter på länge.

Idag har jag tänkt låta waworna ta en liten simtur i badkaret, hihi. Bra träning för dem!

Vi får se om det blir någon bra bild på det också. En filmsnutt kanske? Jag har aldrig lagt in videoklipp förut så ha tålamod. ˆ–˜



Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Scones till lunch

2010-03-15 17:57:20
Jag bakade scones till lunch idag! Det blev något som jag aldrig testat, nämligen Citron- och Vallmoscones.

Receptet hittade jag på Cornelias blogg Things you Remember. Det var väldigt enkelt och gick jättesnabbt. Istället för vetemjöl använde jag dinkelmjöl.

Gud vad goda de blev!

♥ ♥ ♥

 

 

 

Bild från thingsyouremember.blogg.se


Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Piercing

2010-03-15 17:25:30
Tjohoo! Hoppas ni läsare har haft en mysig helg. Min helg var helt ok! Inget utöver det vanliga. En god taco fiesta i ... lördags tror jag det var (minnet är kort ibland!).

Jag såg filmen Percy Jackson & the Lightning Thief och den får betyget godkänd. Lite Harry Potter rip... men hey, det är ju aldrig tråkigt! Steve Coogan var lika härlig som alltid, han är rolig vad han än gör. (Kolla TV-serien I am Alan Partridge där han spelar en hopplöst töntig och grå radiopratare. Brittisk humor i sitt esse!)

Bilden. Japp, det är jag som får en piercing. ˆ–ˆ Nu har det gått en månad sedan detta foto faktiskt! Snyggt!


Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Körsbärsblom

2010-03-13 20:04:21


Jag ♥ körsbärsblommor. Den här bilden togs i Kungsträdgården för två år sedan på körsbärsblommans dag. I år infaller den dagen i Kungsan den 24 april. Ett sent men vackert vårtecken!

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Fredag, 12 mars

2010-03-12 15:54:27
Fredag, 12 mars. Det blev inget blogginlägg igår. Waaah! Jag höll på med lite idéer kring en bloggdesign, för det kommer en (förhoppningsvis flera) ny snart som går att beställa. Jag hann inte skriva något helt enkelt. Jo ok, kanske något litet... men det hade nog bara blivit blaha, och hur kul är det?

Jag fick igång den externa hårddisken idag (den brukar krångla i starten!) så jag kollade igenom en massa gamla bilder som jag hade nästan hade glömt! Semesterbilder, utflyker med mera. Härligt. Och så hittade jag det här fotot på mig från november 2006. En fin påminnelse om att jag har gillat många "gamla" stilar. ˆ–ˆ En stor favorit är  sextiotalets mod... Tjugotalets elegans... Detta foto passade alldeles utmärkt att "föråldriga" med hjälp av lite effekter! Visst blev det fint? ˆ–ˆ Nä, nu ska jag fortsätta ett tag med mina designidéer. Trevlig början på helgen, från mig och waworna!

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Solig vinterdag!

2010-03-10 15:05:20
Var är godiset gömt? Här kommer en härligt solig vinterbild på Totoro och Dollie. De gillar att söka efter utplacerat gottis, det är som en rolig aktiveringsövning.

Det är en fin dag idag! Solen skiner och jag hoppas att det håller i sig länge.




Ha en fortsatt underbar dag
kära läsare!


Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Colossal Mascara

2010-03-09 22:18:43
Hej på er! Jag tänkte skriva lite om Maybellines mascara Colossal Volum' Express som jag köpte senast. Jag började rita ett öga i Photoshop som jag hade tänkt använda i inlägget, och sedan fortsatte jag med fler och fler detaljer. ˆ–ˆ Det blev rätt bra! Ögon är svåra att få till tycker jag, det är inte något jag brukar rita.

Men i alla fall.
Mascaran. Första intrycket var att borsten var för stor och att det krävdes många appliceringar. Men volymen blev bra! Jag tycker också att ögonfransarna känns mindre målade, inte kladdiga eller klumpiga, trots många lager mascara. Fransarna kändes faktiskt ganska mjuka och lena, konstigt nog. Jag är nöjd!

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Två tjusiga chihuahuor

2010-03-08 19:00:53

Småttingarna. Totoro och Dollie ser fina ut i sina små stickade tröjor. Dollie den lilla linslusen verkar uppenbart vara sur för att Totoro nu har kommit och tagit plats i bilden!

Nu ska jag chilla lite. Spela lite spel, kolla vad som kommer på TV. Slöa helt enkelt. Skönt!

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Veckans blogg

2010-03-07 21:47:31
Jippi! Efter att ha kollat på TV nästan hela kvällen och gosat med waworna, kollade jag som vanligt mailen, fick jag precis reda på att jag blivit veckans blogg hos Rora Mi! Vilken kul och glad överraskning!

Kolla in hennes blogg, hon har många häftiga bilder. Och två väldigt söta hundar. ˆ–ˆ


Tack!


Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Nytt torrschampo

2010-03-07 13:40:58
Jag har nyligen köpt ett torrschampo från Batiste. Tidigare har jag använt Lee Stafford och Batiste Tropical och där vann helt klart Batiste. Det var doften som var avgörande. Men den här gången valde jag en annan doft som heter Batiste Diva. Jag köpte det online på brittiska Pharmacy2u, det var faktiskt billigare än vad jag hade hittat på eBay. Dock har det ännu inte kommit, men det är i alla fall postat, så jag längtar förväntansfullt på en avi! ˆºˆ
Så här låter beskrivningen: "Batiste Diva Dry Shampoo with a heady oriental fragrance - Fruity top notes of delicate apple, wild berries and succulent grapes blend with heavenly floral aspects of exotic lily, jasmin and wild iris on a backdrop of smooth sandalwood, cocoa and warm musk."

Som Maria Montazami skulle ha sammanfattat det - MUMS.

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Bloppis!

2010-03-07 10:36:20
Nu har jag bestämt mig för att göra något åt det faktum att jag har alldeles för mycket kläder i min garderob som jag inte använder! En "bloppis" vore kul att testa. ˆ–ˆ Jag fyller på med fler grejer då och då. Klicka på bilderna för en förstoring.

Har ni frågor om plaggen
så är det bara att kommentera på detta inlägg!

Vad kostar frakten? Svar: Mellan 11 kr och 45 kr med B-post, beroende på vikt och brevstorlek. Du sparar på att samfrakta. Jag paketerar alltid smart och noggrant. ˆ–ˆ


Cubus stl. XS
40:-




H&M stl. XS
40:-

detalj

H&M stl. 38
30:-

Vero Moda stl. Small
40:-

 

Top Shop stl. 26-34
50:-

baksida


detalj

H&M stl. Medium
30:-

H&M stl. 38
30:-

H&M stl. 36
20:-

H&M stl. Small
50:-

H&M stl. Medium
20:-

Åhlens stl. 40
20:-

Bronx stl. 37
80:-

Din Sko stl. 38
50:-

Panos Emporio stl. 39
20:-

Del Mondo stl. 39
20:-

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Till underlandet

2010-03-06 15:48:46
Bio ikväll! Yes, det är änligen dags för att gå och se Alice in Wonderland i 3D. Det ska bli otroligt mysigt med först middag ute, och därefter bio. Jag har hört och läst blandat kritik, men jag har varken satt för höga eller för låga förväntningar - I vilket fall som helst är det alltid lika fängslande och förundrande att omslutas av den här speciella typen av Burton-eska fantasivärldar!

Ett plus så här i förväg, är att det dessutom är många bra skådespelare samlade i en och samma film. Bara det är en riktig bonus!

Det blir (bara!) min andra gång på 3D-bio. °Δ° Den enda filmen jag har sett på bio i 3D är Coraline.



Bai-bai, trevlig lördagskväll!

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Dags för stickcafé igen: tema hund

2010-03-06 11:09:05
14 mars. Är du sugen på att sticka? Kom som nyfiken nybörjare eller inbiten veteran. Ta med din egen stickning eller påbörja en ny. Få idéer, inspiration eller snacka mönster och metoder. Och varför inte ta en fika samtidigt?


Förutom stickning kan du passa på att ställa frågor om massage och pälsvård för hunden. Varmt välkomna till en stickstund där du kan prata hund, handla garn & mönster.

Garner och mönster från Nysta, vissa till specialpris. Här hittar du bl.a. garn från välkända Debbie Bliss, Araucania och Noro.

För att få stickro får våra fyrbenta kompisar stanna hemma denna dag!

Plats: Sons & Daughters Holbergsgatan 19, Bromma. T-bana Islandstorget. Parkering finns på gatan utanför lokalen. För mer info kontakta Katherine Walsh ( tel: 0763 47 41 80 ) Info (PDF-fil)

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Snömiljö

2010-03-05 13:33:12
Totoro med sin blåa tröja. Fina killen! Han passar liksom in i snölandskapet hihi, eller hur?! Här klättrar han inga träd, utan står på ett staket. ˆ–ˆ Jag tror det är i närheten av hagen där de långhåriga skotska korna brukar beta på somrarna. Totoro väntar hoppfullt på ett kommando och koncentrerar sig på belöningen - godis!

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Dollie i snön

2010-03-04 17:45:45
Gillar vinter, älskar sommar. Dollie har ingenting emot att kasta sig ut i snön och dyka ner i stora drivor. Kul! °–ˆ Bara hon inte blir för kall.

Här har Studs-Dollan sin nya gula tröja som gammelmatte flitigt har stickat. Jättefin! Det är till och med en virkad liten volang nere längs kanten. ˆ–ˆ


Men ingen mer snö nu, ok?


Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Mexikansk trädapa

2010-03-04 14:01:51
Foto. Som jag har sagt förut, Totoro vet ju hur man posar och kreativt byter vinklar! Det är alltid lika kul att gå igenom hans foton.

Han är rolig när han klättrar i träd. Den lilla trädapan! Upp och ner, häng och släng.

Finns det något godis gömt där kanske?? ˆ–˜



Nu har jag helt glömt bort att äta lunch! o_o

See you later!



Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Totoro i ljuset

2010-03-03 19:50:18
Lilla Tottilou! En bild på Totoro i köket tagen med min assistents mobil. Den tar bra bilder. Hmm, kommer inte ihåg vilken modell det är.

Bilden var i svartvitt och ganska kontrastlös men det går ju lätt att fixa till i photoshop. ˆ–ˆ

Den blev väldigt fin, eller vad tycker ni? Härligt ljus från köksfönstret!

Jag tänker titta på TV4:s Fuskbyggarna ikväll, det verkar ju helt galet. Grey's Anatomy får jag väl spela in då. ˆ–ˆ Många premiärer den här veckan, hur ska man hinna med!


Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Vad skulle jag göra med allt tyg?

2010-03-03 15:18:02
Jag skulle sy vetekuddar så det räcker och blir över! En vetekudde ger värme och avslappning. Ofta lindrar den min värk i leder och muskler. ˆ–ˆ Chihuahuorna tok-älskar mina vetekuddar och jag brukar låta dem få ligga på dem när de har kommit in från kalla promenader.  Helt perfekt för frusna små tassar!
En vetekudde är en jättebra presentidé. Jag skulle vilja sy hjärtformade kuddar och överraska mina vänner, stora och små!

Vad skulle DU göra med alla tyger? Det får du berätta för Materialtjej, som håller i en tävling på sin blogg där vinnaren får alla de söta tygerna på bilden! ˆ–ˆ

Tävlingen pågår till och med söndag den 21 mars!

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Lemon Cookie

2010-03-02 17:01:23

LEMON COOKIE: Nytt märke hos AsiaJam.

Kännetecken för fashionsajten AsiaJam är bland annat Japanese street wear, kawaiisleek chicgroove och accessoarer i massor.

Hos AsiaJam finns nu de två sydkoreanska märkena Lemon Cookie och Sechuan!


Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Vinnaren av PA-tävlingen är...!

2010-03-01 13:24:02
Nummer 14:
Ida Runnvik-Rörström!

Ett stort grattis till Ida som får en Personlig Almanacka! ˆ−ˆ

Och ett jättetack
till alla de 38 tävlande som deltog!

 

 


Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Tävling stängd, håll ett öga...

2010-03-01 09:23:58
God morgon! Första mars idag, och nu meddelar jag att tävlingen är stängd.

Jag presenterar vinnaren lite senare idag... så håll ögonen öppna! ˆ°˜

Vinnaren kontaktar jag strax efter dragningen!


Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter
Related Posts with Thumbnails