Rosa lôve

2009-07-28 17:30:02

I helgen tittade hela familjen på Heroes, TV-serien. Vi är lite crazy i serier faktiskt... Vi har slukat bland annat Prison Break, 24, Lost, Harper's Island.
Jag badade Dollie, med Crazy Pet's Piña Colada dog shampoo. Många hundschampon luktar "funky", men det här luktar gott, och pälsen blir väldig mjuk och glansig. 

 

Jag surfade också runt lite bland mode och accessoarer, och hittade lite snygga grejer som jag satte ihop. Jag gillar rosa i alla möjliga nyanser!


Blekrosa klänning från H&M, med fina volangdetaljer. Jag tycker den är otroligt söt! Tror nog jag ska svänga in på H&M och kolla in den närmare. Visst ser materialet tunt och fint ut? Jag skulle absolut kunna tänka mig den, empir-skuret är helt i min smak. (Pris 229:-)

 

Fransk manikyr, nagellackstrio från H&M. Hur många gånger har man kört med fransk manikyr? En klassiker som aldrig känns aldrig fel. Nu har jag inte så långa naglar... det får vänta lite! (Pris 59,50:-)


Romantiskt armband från Accessorize. Snyggt med stora pärlor, och en söt rosett som passar in. (Pris 100:-)


Stilettosko från asos.com. I lôôve... En riktig "fot-bakelse"!? För oss som inte pallar så höga klackar - ballerinaskor. Inte lika elegant, men... Äh! På med stilettosarna! (Pris 400:-)


Make-up mix. Från vänster: 6 ögonskuggor från I.D. Bare Escentuals. Nyanserna är, uppifrån: Skinny Dip, Chenille, Cultured Pearl, City Lights, Grace, Rapture.

Wet/Dry Shadow Brush och Double Ended

Precision Brush från I.D. Bare Escentuals.
Juicy Tubes läppglans från Lancôme.
Produkterna från Bare Escentuals och Lancôme finns bland annat hos KICKS. För onlineshoppare finns ett stort urval hos till exempel Sephora.


Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Recept: Cheesecake

2009-07-24 21:15:29
Hej läsare!

Det är helg och ni kanske tänker på nåt gott... sugna på att baka kanske??
Testa då denna sagolika heesecaken. Den är bland det godaste jag ätit i cheesecake-väg!


SKÅL 1
Vispa 3 äggvitor hårt.

SKÅL 2
Vispa ihop:
85 g phiadelfiaost
1,5 dl strösocker
3 äggulor

 

SKÅL 3
Vispa ihop:
3 dl vispgrädde
1 tsk vaniljsocker

Blanda ihop allt försiktigt i en skål.
Krossa minst 2 digistivekex och lägg i botten på en form med löstagbar botten.
Häll i smeten och toppa med minst 2 ytterligare krossade digistivekex.
Ställ i frysen minst 3 timmar.
Garnera med valfria bär vid servering.

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Halsband med Bling

2009-07-22 13:49:55
Totoro och Dollie har fått varsitt nytt halsband med bling-bokstäver!




Totoro: Tack snälla matte! ᵔᴥᵔ  *gos*
Dollie: Tack mami! •ᴥ•  *pusspuss*

Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Tillägnad Totoro

2009-07-21 19:58:06
Idag har jag mest suttit vid datorn och pysslat med olika projekt. Då och då kollat in på IKEA och fått inspiration till min nya lägenhet. Jag är smått besatt av det där med lägenheten. =D
Planritningen, färger, möblering, stil... Det är ju så kul! Åh vad jag längtar efter den där katalogen där man får välja bland tapeter, kakel/klinker, luckor, handtag och allt. Men det dröjer ett bra tag eftersom det är ett nybygge och inflyttningen är 2011.

Ibland ser jag lite likheter mellan Totoro och Charlie Chaplin. Det är någonting med Totoros svartvita ansiktsteckning. Ögonsminket och mustaschen, hihi. =) Också heter han Kullhagas Chaplin i stamtavlan. Ren tillfällighet?
Så var det ju bara hatten som fattades... Efter lite pillande i photoshop trollade jag ihop den här bilden:

Namn i stamtavlan + tilltalsnamn


Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Lista

2009-07-20 16:21:24
Favorit färg: Alla färger, men kläder: älskar turkos, korall, rosa
Favorit mat: Sushi, pescetariskt och vegetariskt
Favorit plagg: Gråa pösiga haremsbyxor och någon färgglad längre top
Favorit snacks: M&M's
Favorit frukt: Honungsmelon
Favorit bil: En nyproducerad Rolls Royce från '67 vore nice
Favorit makeup: I.D. Bare Escentuals
Favorit TV-serie: Prison Break, Lost, 24, Being Human
Favorit musik: Rock, britpop, sixties mod, beat m.m.
Favorit telefon: Just nu nån med pekskärm
Favorit semesterort: Las Vegas eller Storbritannien
Favorit efterrätt: Kladdkaka
Favorit läsk: Pepsi Max
Favorit blommor: Pion, körsbärsblom, magnolia
Favorit djur: Chihuahua ;)
Favorit författare: Haruki Murakami, Dean Koontz
Favorit datorprogram: Photoshop
Favorit sajt: eBay, Facebook
Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Fler godbitar från eBay

2009-07-19 17:08:34

Nu kommer jag med lite gamla och nya fynd på eBay. Hundarna fått ett par fina grejer, och även matte.

 

De här sjömanströjorna var för söta och omöjliga att motstå. Dessutom löjligt billiga!
I början av juli var jag på min kompis Jessicas 30-årsfest, och temat var USA. Jag och min assistent Sara var snygga i Hawaii-skortor, medan vovvarna bidrog med "In the Navy"-feeling. Det passade bra eftersom hon ska åka på en kryssning från Southampton till New York.


Till mig: En "Flawless Application Brush" från I.D. Bare Escentuals. Jag gillar deras mineralsmink och för den bästa appliceringen av foundation eller rouge är det den här borsten, eller liknande ur sortimentet, som vinner. Bra och rejäl kvalitet, snygg design och lagom stor. Håren är så otroligt mjuka och fina att det känns som att sminket "puffas" på plats med jämnt resultat.


En till hundrelaterad grej. (Fast jag tänkte lite mer på en servetthållare när jag såg den).
När man är ute på promenad är den här lilla prylen bra att ha. En väldigt söt liten hållare (kallad "Bon Ton"), i form av ett hundben, för bajs-påsar. Den går att hänga på t.ex. kopplet. Man kan enkelt dra ut en påse och riva av den. När de tar slut sätter man bara in en ny rulle. Refill-rullarna


Jaha... jag tar en grej till! En liten sele och tillhörande koppel till Dollie. Den är mjuk och fin och fungerar jättebra. En kul kommentar från 6-åriga Samuel, ett charmtroll till grannkille som älskar Totoro och Dollie:

- "Åh vilken praktisk, det är ju nästan som en sån där behå."


Vad betalade jag för den då...?
45 kr inkl. frakt. ;)


Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Premiär: HP6!

2009-07-19 12:49:10
15 juli, i onsdags...

Då äntligen gick jag på premiären av Harry Potter 6! Jag hade längtat så och blev verkligen inte besviken. Jämfört med de tidigare 5 filmerna tycker jag att den här var mest "bok-enlig". Den var rolig emellanåt, spännande, och även sorglig.

Om jag måste kritisera något så skulle det vara att själva temat i boken, ("The Half-Blood Prince") som dessutom är bokens/filmens titel, egentligen inte utgjorde någon större del av filmen. Som biobesökare hade man kanske tyckt att det var förvirrande - Men... då tycker jag att det är en förutsättning att man har läst alla böcker om Harry Potter. ;P

Jag har varit tveksam och bister ända sedan Michael Gambon tog över Richard Harris roll som Professor Dumbledore. Men i den här filmen har Gambon verkligen axlat, och gjort sig förtjänt av, rollen som Hogwarts rektor i mina ögon...

Nu är det bara att vänta ytterligare ett år och ett par månader tills nästa film kommer på bio. November 2010... "Harry Potter and the Deathly Hallows". Men eftersom den ska delas upp i flera delar dröjer det några år innan magin tar slut - forever.

Jag får nöja mig med det.


Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter

Vad blir det till middag?

2009-07-13 18:56:48
Va skönt med sol! Nu har jag fyndat på eBay igen, jag hittar små pärlor då och då. Idag kom ett paket med ögonskuggor från Pop Beauty. Ett fint etui med borste och 12 färger. Färger som jag gillar, och så har jag ju gröna ögon också. ;D



Dagen har också gått åt till att träna med waworna. De fick springa lösa och leka som vildar. Jag tränade lite inkallning med Dollie och hon har blivit väldigt duktig!
Självklart blev de helt däckade när vi kom in.

Jag har snyggat upp en reklambanner för klädkedjan AsiaJam. Just nu under hela juli är det fri frakt världen över! Shoppar man genom mig så gynnar det DHF, en sajt som min syster och jag har drivit sedan 2002! Vi ägnar oss åt pixelkonst, där datorgrafik möter kläddesign. Min syster är otroligt duktig på konst och historisk kostym!! Vi har många besökare från hela världen som uppskattar våran sajt. Men det kostar en del att underhålla sajten, trafiken och ständiga utbyggnader. Om du gillar AsiaJam, klicka dig då dit genom:



Nu måste jag ha lite mat! Frågan är vad!
Bookmark and Share Pusha Följ med bloglovin' Follow me on Twitter
Related Posts with Thumbnails